fbpx

Suositut somekoulutukset.

Aina ei tarttee ulkoistaa. Mut sillon kannattaa kouluttaa!

Löytyykö työympäristöstä ketteriä kameran käyttäjiä, TikTokin suurkuluttajia tai muuta potentiaalia, joka odottaa kukkaan puhkeamista? Highroad Median osaajat ovat tarjonneet kehuttuja ja suosittuja viestinnän, sisällöntuotannon ja markkinoinnin koulutuksia yrityksille ja yhdistyksille jo yli viiden vuoden ajan.

Yksilöllisesti räätälöidyissä koulutuksissa keskitytään juuri siihen, mihin tarve vaatii. Myös koulutettavien lähtötaso sekä ala huomioidaan aina koulutussisällöissä. Tässä esimerkkejä koulutussisällöistä!

Kuka teitä kouluttaa?

Silja Suomalainen

Koulutus: FM (UEF, mediakulttuuri ja viestintä)
Kokemus: Sisällöntuottaja yli 5 vuotta
Koulutuspohja: Toiminut kouluttajana useissa live- sekä etäkoulutuksissa sekä omassa verkkovalmennuksessa

”Koulutuksissani huomioidaan paljon muutakin kuin pelkkä faktatieto. Haluan tarjota innostavan oppimisympäristön, missä ei meinaa nukahtaa monologia kuunnellessa. Koulutukseni ovat osallistavia ja käytännönläheisiä kokonaisuuksia, joista jää aina paljon ideoita kotiin vietäväksi.”

Onko viestintä päämäärätöntä kaahailua?

Aika usein yritysten someviestinnän käyttöönotto tapahtuu ilman selkeää suunnitelmaa. Tällöin myöskin tulokset jäävät melko laihoiksi.

Huolellisesti luotu viestintästrategia auttaa tekemään markkinoinnista tuloksellisita. Organisaation resursseista riippuen viestintästrategia voi pitää sisällään esimerkiksi…

Meille saapi soitella.

Kun haluat järjestää yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyn koulutuksen tai tarvitset someosaajaa tapahtumaasi, ota yhteyttä.

Silja Suomalainen
silja-s@live.fi
+358 50 565 0098
@highroad_media

Tai täytä alta yhteydenottolomake!