fbpx

Highroad Media on astetta ketterämpi markkinointitoimisto.

Mukava tavata!

Highroad Media tarjoaa yrityksille monipuolisia markkinoinnin palveluita – astetta ketterämmin. Vaikka kyseessä on pieni toimisto, asiakkaat voivat tilata meiltä kaikkea nettisivuista blogiteksteihin ja videoista somemainoskampanjoihin. 

Isoille markkinointitoimistoilla on hetkensä, mutta useimmat yritykset onnistuvat kasvattamaan myyntiään  yksinkertaisemmin. Highroad Median toimisto on ketterä, monipuolinen sekä varustettu loistavalla hinta-laatusuhteella.

”Tulokset, helppous ja laatu. Niitä me arvostetaan.”

Silja Suomalainen, CEO

LAITA VAIKKA WHATSAPP VIESTI.

Meihin voit olla yhteydessä soittamalla, WhatsAppilla tai sähköpostilla. Kun yhteydenottoon ei vastaa kolmas osapuoli vaan itse sisällöntuottaja, vältytään väärinymmärryksiltä ja asiat etenevät nopeasti.

"TÄÄ ONKIN JO VALMIS."

Vastaamme asiakkaiden tilauksiin aina mahdollisimman nopeasti. Usein tämä tarkoittaa sitä, että lisätilaukset (kuten blogitekstit, valokuvaus tai graafiset tuotteet) valmistuvat lähes poikkeuksetta tilatun viikon aikana.

HELPPO, HELPOMPI, HELPOIN.

Välillä kiireinen yrittäjä ei itse halua vaikuttaa markkinointiin; hän haluaa vain tuloksia! Tällaisissa tilanteissa toimimme oma-aloitteisesti ja vastaamme viestinnästä itsenäisesti.

”Olen Silja Suomalainen, Highroad Median kapteeni sekä luova nörtti.

Olen työskennellyt markkinointi- ja media-alalla yrittäjänä noin viisi vuotta. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (UEF, mediakulttuuri ja viestintä), minkä lisäksi olen opiskellut kauppatieteissä markkinointia ja johtamista. Taakse mahtuu erittäin monipuolinen kattaus erilaisia projekteja aina Podcast-sarjoista verkkokauppoihin ja somesisällöistä brändikonseptointiin.

Mun sydän sykkii aidolle menolle ja ihmisille yritysten takana. Koen itseni onnekkaaksi, kun saan olla mukana eri yritysten kasvumatkoilla. Mulle on tärkeää, että laadukkaan sisällön lisäksi asiakkailla on mukavaa työskennellä yhdessä meidän kanssa.

Olen täällä teitä varten. Ihanaa auttaa!”

Terveisin Silja

Ota meihin yhteyttä.

Sähköpostilla silja-s@live.fi

WhatsApp tai puhelu 050 565 0098

Somessa @highroad_media

FAQ

Studion sijainti: Joensuu, Kauppakatu 28

Y-tunnus: 3238974-3

Motto: Markkinointi sopii jokaiseen budjettiin.