fbpx

Valitse ketterä markkinoinnin kumppani.

Vähän kuin ikioma markkinointiassari. Mut astetta enemmän.

Olisipa olemassa joku, joka ymmärtäisi mistä meidän yrityksessä on kyse ja muuttaisi toiveen käden käänteessä tulokselliseksi viestinnäksi. Ai mitä, sellainen on vai olemassa?

Highroad Media toimii markkinoinnin kumppanina yrityksille, jotka kaipaavat ketterää, nopeaa ja laadukasta apua erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Vähän kuin teillä olisi tarvittaessa töihin kutsuttava markkinoinnin työntekijä!

Valitse sulle sopiva; kuukausiasiakkuus vai kertaprojektina?

Näistä palasista luomme teille sopivan kokonaisuuden.

Mistäs se teidän myyntitunneli alkaa...

Digimarkkinointi on kustannustehokas tapa kasvattaa yrityksen myyntilukuja. Digimarkkinointi lukee alleen mm. somemainonnan, Google-mainonnan, laskeutumissivut (landing paget), hakukoneoptimointia sekä uutiskirjemarkkinointia. Erityisesti pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei ole aina säännöllistä tarvetta digimarkkinoinnille, mutta niiden toteuttaminen matalalla kynnyksellä helpottaa myyntiä huomattavasti.

Yhdessä Highroad Median kanssa toteutat tarvittavia digimarkkinoinnin toimenpiteitä helposti ja kustannustehokkaasti. Tunnemme toimintanne sekä brändinne kuin omat taskut ja luomme vaivattomasti teille sopivat kampanjat, flyerit, Google-kamppikset tai somekuvaukset.

Varaa tapaaminen ja tajuat paremmin, mikä on jutun juoni.

Jos jotain kannattaa kokeilla, niin tätä!

Kun yrityksen resurssit eivät riitä omaan markkinoinnin työntekijään, mutta tarvetta markkinoinnille esiintyy säännöllisesti, anna meidän auttaa.

Pistä meille viestiä!

Lähetä viesti, niin istutaan alas ja mietitään, mitä reittiä pääsee parhaiten toivomiin tavoitteisiin. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä me koskaan lähetä yllätyslaskuja esimerkiksi alkukartoituksesta.