fbpx

Sosiaalisen median sisällöntuotantoa TikTokista YouTubeen.

Onko pakko olla somessa?

Nykyaikainen markkinointi vaatii sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Onneksi tämä ei tarkoita sitä, että yrittäjän itse tulisi roikkua somessa päivät pitkät.

Highroad Media tietää, miten somessa kuuluu käyttäytyä. Meiltä saat kaiken aina suunnittelusta sisällöntuotantoon ja julkaisuun. Säännöllisistä TikTok-videoista Insta-storyihin ja sponsoroituihin mainoskampanjoihin.

Miten se toimii?

Tuotamme sosiaalisen median sisältöjä kuukausiasiakkuuksina. Ennen yhteistyön aloittamista tilaajalle räätälöidään tavoitteisiin sekä resursseihin sopiva avaimet käteen -kokonaisuus.

Tiedät siis tarkkaan, mistä maksat ja mitä kk-sopimus sisältää.

No mitä se sitten maksaa?

Kuukausiasiakkuuden hinnat alkavat 549€ + alv 24% / kk. Hinta määräytyy aina yksilöllisesti sovitun kokonaisuuden pohjalta. Meiltä löytyy sopivia kokonaisuuksia niin pienemmille kuin isommille yrityksille.

Jatka selaamista ja löydät selkeät hintaesimerkit!

Ja miltä se sit oikein näyttää?

No esimerkiksi tältä!

CASE: HAVEL OY

HAVEL (Hassinen Veljekset Oy) on ilomantsilainen perheyritys, jonka missio on tehdä erityisesti metsäkoneurakoitsijoiden työnteosta helpompaa. Kansainvälisesti tunnettu yritys tarvitsi apua brändin vahvistamisessa sekä myynnin automaation tehostamisessa.

Koska HAVEL palvelee kansainvälistä sekä kotimaista yleisöä, sosiaalisen median markkinointia tuotetaan kaksikielisesti. Viestinnässä korostuu nykyaikainen ja viihteellinen, mutta tuotteita positiivisesti korostava tyyli, joka sitouttaa seuraajakuntaa tehokkaasti.

Läpinäkyvät ja kiinteät hinnat, kiitos!

Meidän asiakkaana sun ei tarttee arpoa, että minkä kokoinen lasku sisällöntuotannosta tässä kuussa saapuu. Olemme paketoineet kaikki sosiaalisen median sisällöntuotannon kokonaisuudet kuukausipaketteihin, jotta teidän olisi helpompi budjetoida markkinoinnin kuluja. Kuukausisopimuksissa on 45 päivän irtisanomisaika.

Katso alta kolme suosituinta sisällöntuotannon kokonaisuutta.

S-PAKETTI

Säännöllistä sisällöntuotantoa kaipaaville.
549 + ALV 24% / kk
 • Julkaisut Instagramiin ja Facebookiin
 • Kuvajulkaisu kerran viikossa
 • Sponsoroitu mainoskampanja kerran kuussa
 • Sisältää suunnittelun ja valokuvauksen
 • Raportointi näkyvyydestä

M-PAKETTI

Kasvua ja lisänäkyvyyttä tavoitteleville.
849 + ALV 24% / kk
 • Julkaisut Instagramiin, Facebookiin, TikTokiin ja YouTubeen
 • Viikottaiset kuvajulkaisut sekä lyhytvideot
 • Sponsoroitu mainoskampanja kerran kuussa
 • Sisältää videokuvaukset sekä editoinnin
 • Sisältää valokuvauksen ja kuvien laajemman käyttöoikeudet
 • Raportointi ja analyysipalaverit
SUOSITUIN

L-PAKETTI

Kokonaisvaltaista markkinointikumppania etsivälle.
1149 + ALV 24% / kk
 • Julkaisut Instagramiin, Facebookiin, TikTokiin ja YouTubeen
 • Viikottaiset lyhytvideot
 • Useampi sponsoroitu mainoskampanja kuussa
 • Sisältää videokuvaukset sekä editoinnin
 • Raportointi ja analyysipalaverit

Vielä muutama sananen.

Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Kotipaikkakunnallamme Joensuussa käytössä on myös oma valokuvausstudio, jossa vain taivas on rajana (niin ja 4 metriä korkea katto).

Pyrimme aina siihen, että lopputulos istuu asiakasyrityksen brändiin. Emme siis suhtaudu projekteihin liukuhihnatyylillä, vaan huomioimme suunnittelussa aina kohderyhmän vaatimukset.

Mut ei enää kädenlämpöstä, pliis?!

Pistä meille viestiä!

Lähetä viesti, niin istutaan alas ja mietitään, mitä reittiä pääsee parhaiten toivomiin tavoitteisiin. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä me koskaan lähetä yllätyslaskuja esimerkiksi alkukartoituksesta.

Some rakentaa luottamusta asiakkaan ja yrityksen välillä

Instagram, TikTok, YouTube, Facebook… Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen. Vaikka somesisällön tuottaminen voi tuntua välillä raskaalta, yritysten kannattaa olla siellä missä asiakkaat ovat. Somessa yritykset voivat jakaa omaan brändiin istuvaa viestintää, joka kiinnostaa yrityksen kohderyhmää.

Laadukkaan sisällöntuotannon avulla voidaan vaikuttaa niihin mielikuviin, joita ihmiset luovat yrityksestä. Somesisällöntuotannon tehtävänä on rakentaa luottamusta asiakkaan ja yrityksen välille. Sillä ostopäätös vaatii aina luottamusta. Laadukas sisällöntuotanto vahvistaa yrityksen brändiä ja tekee vahvuuksista näkyviä.

Jos taas viestintä somessa EI OLE laadukasta… luottamus ei rakennu ja asiakkaat kääntyvät kilpailijasi puoleen.

Tuloksia sponsoroiduilla somemainoksilla

Tiedätkö sen tunteen, kun selaat somealustoja esimerkiksi verkkokaupassa vierailun jälkeen ja alat samantien saada personoituja mainoksia kyseiseltä verkkokaupalta sekä heidän kilpailijoiltaan? Jos olet törmännyt oikein kohdennettuihin sponsoroituihin somemainoksiin, saatat jo ymmärtää mikä niiden hienous on.

Somessa on mahdollista myös ostaa mainostilaa. Tätä kutsutaan sponsoroiduksi somemainonnaksi. Ja sillä tehdään ne tärkeimmät tulokset somemarkkinoinnissa.

Sosiaalisen median mainoksia pystytään kohdentamaan äärimmäisen tehokkaasti. Tekoälyn avulla voit kohdistaa mainoksiasi sellaisille henkilöille, joilla on jo olemassa oleva ostotarve. He ovat esimerkiksi saattaneet tutkia kilpailevan yrityksen tuotetta, käydä sinun verkkosivuillasi tai selanneet sometilejäsi.

Kuluttajat tekevät ostopäätöksen tyypillisesti vasta siinä vaiheessa, kun he ovat harkinneet ostamista useamman kerran. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kohdistat mainoksiasi ostoa suunnittelevalle henkilölle useamman kuin yhden kerran, hän todennäköisemmin lopulta ostaa mainostetun tuotteen/palvelun.

Tietysti myös mainoksen kiinnostavuus vaikuttaa; huonosti tuotettu mainos ei tehosta myyntiä vaikka sen näyttäisi kohderyhmälle kolmekymmentä kertaa.

Ketterä sometoimisto apunasi!

Highroad Media on sosiaalisen median moniottelija. Meiltä taipuvat niin säännölliset somesisällöt kuin sponsoroidut TikTok-kampanjat. Järkevään hintaan ja helpomman yhteistyön puolesta.

Odotamme yhteydenottoasi!