fbpx

Olisko aika päivittää verkkosivut?

Nykyaikaiset nettisivut on yrittäjän elinehto.

Tyylikkäät nettisivut ovat nykyaikaisen yrityksen kulmakivi. Lähes poikkeuksetta asiakkaat tutustuvat toimintaan ja tuotteisiin ennen ostopäätöstä yrityksen verkkosivuilla.

Nykyisin onkin myynnin elinehto, että nettisivut ovat visuaalisesti hienot ja tukevat yrityksen brändiä.

Miten se toimii?

Avaimet käteen! Nettisivujen hintaan sisältyy niin tekninen toteutus kuin sisällöt teksteistä kuviin. Emme koskaan lähetä asiakkaalle ylimääräisiä laskuja, vaan koko projekti kuuluu hintaan avaimet käteen -periaatteella läpinäkyvästi.

Hinta sisältää myös opastuksen WordPress-sivujen ylläpitoon.

No mitä se sitten maksaa?

Turha sitä on salailla. Tuotamme verkkosivuja hintaan 1990€ – 3490€ + alv 24% ja verkkokauppoja hintaan 3900€ – 6490€ + alv 24%. Jokainen projekti on yksilöllinen ja tarjous räätälöidään aina asiakkaalle yksilöllisesti.

Meillä on loistava hinta-laatusuhde, nopea palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. 

Kokeillaanko? Ota yhteyttä!

Tai tsekkaa alta, mitä meidän asiakkaat on olleet mieltä hommasta.

CASE: HYVINKÄÄN SELKÄKLINIKKA

Hyvinkään Selkäklinikan vanhat sivut olivat vaikeakäyttöiset, vanhanaikaiset eivätkä viestineet yrityksen lämminhenkistä fiilistä.

Yhdessä suunnittelupalaverissa ideoitiin maanläheistä ja iloista nettisivukokonaisuutta, joka saisi asiakkaat valitsemaan kilpailijoista ykkösenä Hyvinkään Selkäklinikan.

Nettisivuprojekti sisälsi mm…

Hyvinkään Selkäklinikalla ollaan oltu niin tyytyväisiä meidän toimintaan, että onhan sinne nettisivujen jälkeen tehty paljon muutakin, kuten mm…

"Helppo lähestyä tyhmilläkin kysymyksillä, vastaukset ja yhteyden sai aina. Yhteistyö ja yhteydenpito oli erittäin mutkatonta ja nopeaa. Silja myös hyvin kertoi ja selitti nettisivujen toimintaa. Olen saanut paljon kiitosta asiakkailta nykyisistä nettisivuistani, niiden selkeydestä ja freesistä ilmeestä!"

Maiju Aalto-Salo, Hyvinkään Selkäklinikka

Pyydä tarjous!

Lähetä viesti, niin istutaan alas ja mietitään, mitä reittiä pääsee parhaiten toivomiin tavoitteisiin. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä me koskaan lähetä yllätyslaskuja esimerkiksi alkukartoituksesta.