fbpx

Say Cheese!

Yrityskuvausta, tuotekuvausta ja studiokuvausta Joensuussa

Ammattilaisen ottamat valokuvat tekevät toiminnan läpinäkyväksi asiakkaalle päin.

Tuotamme yrityksille ja yhteisöille myös kuvapankkeja markkinointikäyttöön.

Miten se toimii?

Projekti aloitetaan ideoimalla yhdessä kuvien tyyli ja sijainti.

Valokuvauksen aikataulu sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Valokuvaukseen sisältyy aina kuvien jälkikäsittely. Valmiit kuvat toimitetaan asiakkaalle 1-3 päivän kuluessa kuvauksen jälkeen. Tilaaja saa kuviin aina täydet käyttöoikeudet eikä niissä tarvitse mainita kuvaajaa. 

No mitä se sitten maksaa?

Valokuvauksen hinta riippuu projektin koosta ja sovitaan aina erikseen tilaajan kanssa. Tässä sulle kuitenkin esimerkkihintoja, niin tiedät missä hintaluokassa liikumme!

Yksinkertainen studiokuvaus, 5 hlöä / alk. 490 € + alv 24%

Valokuvaus yrityksen tiloissa, 10 kpl / alk. 550 € + alv 24%

Kuvapankki, 25 kuvaa / alk. 700 € + alv 24%

CASE: TIINA

Tiina tarvitsi kampanjakuvat Suomen Nuorkauppakamarin vaalikampanjaa varten. Tyyliltä Tiina toivoi kuvien olevan enemmän rock’n rollia kuin perinteistä pönöttämistä. Tsekkaa alapuolelta lopputulos!

”Siljan kanssa oli helppo työskennellä. Hän sai toiveistani ja ajatuksistani hyvin kiinni ja lopputulos oli hyvin mieleinen. Itse kuvaustilanteessa Silja käytti musiikkia ja liikettä ohjauksessa, joka teki tilanteesta rennon eikä kuvaaminen jännittänyt. Minun oli helppo olla kuvattavana, hyvässä ohjauksessa.

Myös kuvien muokkaus ja lisätilaus onnistui vaivattomasti.”

Vielä muutama sananen.

Valokuvaamme asiakkaita ympäri Suomen. Kotipaikkakunnallamme Joensuussa käytössä on myös oma valokuvausstudio, jossa vain taivas on rajana (niin tai 4 metriä korkea katto). Studiossa on greenscreen mahdollisuus sekä useita erivärisiä taustakankaita.

Muutama kuva lisää, olkaa hyvät!

Pistä meille viestiä!

Lähetä viesti, niin istutaan alas ja mietitään, miten me lähdettäs toteuttaa teidän ideoita. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä me koskaan lähetä yllätyslaskuja esimerkiksi alkukartoituksesta.