fbpx

Minkäslaisia palveluita me sit tarjotaan?

Meiltä saat kaiken sen, mitä ihan tavallisesta markkinointitoimistosta voi saada. Niin, paitsi meiltä saat sen usein pienemmällä hintalapulla ja nopeammalla aikataululla. Me tykätään kokonaisuuksista ja selkeydestä, eli palvelupaketti pyritään aina muotoilemaan yrityksen tavoitteisiin sekä resursseihin sopivaksi.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Vastaamme yrityksen sometileistä kokonaisvaltaisesti; yrittäjänä voit ulkoistaa itsesi täysin somesta. Sometileille tuotetaan puolestasi erottuvaa sisältöä Reels-videoista Storyihin ja Feed-julkaisuihin. Kasvua ja tuloksia vahvistetaan sponsoroiduilla mainoksilla.

Videot ja valokuvaus

Jos yksi kuva vastaa tuhatta sanaa, video vastaa sitten varmaan kymmentätuhatta! Tarvitsit sitten studiokuvat henkilökunnasta, erottuvat lyhytvideot someen tai pidemmän yritysvideon nettisivuille; me autamme!

Markkinointikumppani

Vähän kuin oma markkinoinnin työntekijä, jolle voi nakittaa kaiken viestintään liittyvän. Highroad Media toimii markkinoinnin kumppanina yrityksille, jotka kaipaavat ketterää, nopeaa ja laadukasta apua erilaisissa markkinoinnin tehtävissä.

Mikäs sen parempaa kuin tyylikkäät ja toimivat nettisivut, vieläpä järkevään hintaan! Nettisivut ovat yksi yrityksen tärkeimmistä sijoituksista, sillä tyylikäs nettisivu erottaa teidät kilpailijoista ja rakentaa luottamusta asiakkaan suuntaan. Pelkkä sivun olemassaolo ei enää riitä, sillä nykyaikainen ostaja vaatii sivustolta astetta enemmän.

Viestintästrategiat ja somekoulutukset

Suunta on aina eteenpäin. Meistä on ihan parasta päästä hyödyntämään vuosien varrella opittua tietoa yhdessä yritysten kanssa. Me autetaan niin viestinnän analysoinnissa kuin suunnittelussa sekä henkilökunnan kouluttamisessa.