fbpx

Kuinka nettisivuprojekti etenee?

Uudista yrityksen nettisivut nopeasti ja vaivattomasti

👉🏼 Täytä tarjouspyyntölomake ja saat vastauksena tarjouksen, josta näet projektin kokonaishinnan. Laskuun ei siis ilmesty yllättäviä lisäkuluja!

👉🏼 Sovimme yhdessä tapaamisen Teamsilla tai muun etäyhteyden välityksellä. Tässä tapaamisessa käydään läpi yrityksesi brändiä, teidän toiveita nettisivuille sekä katsotaan läpi tarkka aikataulu projektille.

👉🏼 Projekti aloitetaan nopeasti tapaamisen jälkeen ja saat ensimmäisen version sivuista 2-3 viikon kuluessa.

👉🏼 Pääset tutustumaan sivuun rauhassa. Kun olet kertonut muutostoiveet, haluamasi muutokset toteutetaan sivustoon noin viikon kuluessa.

👉🏼 Kun muutokset ovat valmiit, käydään asiakkaan kanssa läpi etäpalaverissa, kuinka sivuston käyttö onnistuu jälkeenpäin itsenäisesti. Toteutan sivut aina alustalle, jonka käyttö onnistuu myös ei-niin-kokeneilta nettiosaajilta!

Kuulostaako helpolta? No sitä se on! Täytä tarjouslomake ja saat tietää selkeän hinnan projektille. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Nykyaikaiset nettisivut "avaimet käteen" periaatteella alk. 2490€ + alv 24%

Mitä alkaen hinnan nettisivut pitävät sisällään?

👉🏼 WordPress-pohjan käyttöönotto ja teema

Jos sinulla ei ole aikaisempaa nettisivua, autan sinua sekä domainin (eli www-osoitteen) hankinnassa, yrityksen loppuosalla varustettujen sähköpostitilien luomisessa että WordPress-lisenssin ostossa. Tarvittaessa nämä voidaan hoitaa myös täysin asiakkaan puolesta, mutta suosittelen asiakkaitani aina vuosimaksullisten lisenssien ostoon itse, sillä se helpottaa vuosimaksun maksamista tulevaisuudessa. Myös sivuston teema sisältyy hintaan.

👉🏼 5 + 2 välilehteä, eli valikosta löytyviä sivuja

Ellei asiakas toisin toivo, projektin hinta lukee alleen viisi välilehteä. Yleensä nämä ovat etusivu, palvelut, tietoa yrityksestä, hinnasto/muu palvelusivu ja yhteydenotto. Jokainen sivu koostuu erilaisista osioista, joita on sivuilla 3-4. Lisäksi sivut sisältävät aina tietosuojaselosteen sivun (tämä on lakisääteinen ja pakollinen) sekä 404-sivun (eli ns. error-sivun).

👉🏼 Valmiit tekstisisällöt, jotka on hiottu yrityksesi myyntiä ajatellen

Projektin hintaan sisältyy aina kaikki sivulle tulevat tekstisisällöt. Useimmat kotisivujen tarjoajat eivät tuota tekstisisältöjä nettisivujen hintaan, vaan kiireinen yrittäjä joutuu itse tuottamaan sivuston tekstit. Ei näin! Ei ole ihan sama, mitä nettisivuille kirjoittaa, sillä tekstin täytyy olla yrityksen brändiin istuvaa, helppolukuista sekä johtaa ostopäätökseen tai yhteydenottoon. Siksi tapaamisen yhteydessä tutustun yrityksen toimintaan ja hahmotan, millainen kieliasu sivustolle sopii.

👉🏼 Mobiiliohjautuvuus ja responsiivisuus

Lähes 80% nettisivukävijöistä käyttää sivustoa puhelimella. Tämä tarkoittaa sitä, että onnistunut mobiiliohjautuvuus on ensiluokkaisen tärkeää nykyaikaisissa nettisivuissa. Nettisivuprojektin hintaan kuuluu mobiiliohjautuvuus, mikä tarkoittaa sivuston istumista kännykän ruudulle; näin sivua on miellyttävä katsella myös puhelimen näytöltä.

👉🏼 Ohjeistus sivuston hallintapaneelin käyttöön

Monet nettisivufirmat tuottavat kotisivuja, joita tilaaja ei osaa itse jälkikäteen käyttää. Eikä ihmekään; näin koodarit rakentavat itselleen jatkuvan lisätulon, sillä kaikki muutokset ja lisäykset pitää aina ostaa nettisivuille erikseen. Minä haluan tuottaa nettisivuja, joihin asiakas osaa itse tehdä lisäyksiä, muokkauksia, kirjoittaa blogitekstejä tai vaihtaa kuvia. Siksi ohjeistan aina projektin lopuksi asiakkaalle, kuinka helppokäyttöisen sivuston käyttö onnistuu itsenäisesti.

Kuulostaako helpolta? No sitä se on! Täytä tarjouslomake ja saat tietää selkeän hinnan projektille. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Mikä ihmeen WordPress?

WordPress on ollut jo pitkään markkinoiden suosituin nettisivujen käyttöliittymä. Vaikka WordPress on hinnaltaan kilpailukykyinen, se tarjoaa laajan kauttauksen mahdollisuuksia nettisivujen ulkoasuun sekä lisäosiin. WordPress-sivustolle voi helposti upottaa esimerkiksi ajanvarauskalenterin, blogin, responsiivisia elementtejä tai muita erikoisia lisäosia. Myös sivuston kääntäminen eri kielille tai muuttaminen verkkokaupaksi onnistuu.

Jokainen tietää, kuinka inhottavaa on puhua eri kieltä palvelun tuottajan kanssa. Pyrin aina puhumaan asiakkailleni niin, että he ymmärtävät mistä puhutaan. Jos et ymmärrä jotain asiaa, kerron mielelläni lisää.

Tyytyväiset asiakkaat ja läpinäkyvät toimintatavat ovat minulle ensiluokkaisen tärkeitä.

WordPress nettisivuilla saat tyylikkään lopputuloksen.

Tuotan kaikki nettisivut sekä verkkokaupat WordPress-alustalle, sillä WordPress on hinta-laatusuhteeltaan paras koti nettisivuille. WordPressin avulla tilaajan ei tarvitse tyytyä rajattuihin vaihtoehtoihin, sillä sivuista voidaan rakentaa helposti toiveiden mukaiset.

WordPress-sivustoissa on kuitenkin yksi ongelma; sivustoa voi olla hankala käyttää. Etenkin koodaamalla tuotetut WordPress-nettisivut ovat usein tilaajalle haastavat ja kaikki muutokset ja lisäykset pitää aina ostaa tuottajalta nettisivuille erikseen.

Minä haluan tuottaa nettisivuja, joihin asiakas osaa itse tehdä lisäyksiä, muokkauksia, kirjoittaa blogitekstejä tai vaihtaa kuvia. Siksi käytän sivustoissa teemaa, jonka käyttäminen onnistuu tilaajalta itsenäisesti nettisivujen valmistuttua. Hintaan kuuluu aina ohjeistus sivuston käyttöön.

Etsitkö tekijää nettisivuille?

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään!

Saat vastauksen tarjouspyyntöön 1-2 arkipäivän kuluessa. Sinuun voidaan olla yhteydessä myös puhelimitse. Tarjouspyyntölomakkeen täyttämällä hyväksyt tietojesi käsittelyn. Tietoja ei käytetä tarjoukseen liittymättömään suoramarkkinointiin.