fbpx

Tilaa brändisi näköinen avaimet käteen -verkkokauppa!

Aloita oma online-business

Perusta oma verkkokauppa

Yhä useammat kauppiaat siirtävät toimintansa verkkoon. Eikä mikään ihme; verkkokaupan ylläpitäminen on huomattavasti kivijalkaliikettä edullisempaa. Nykyaikainen asiakas tekee ostoksensa mieluummin verkossa, minkä vuoksi nettikaupan perustaminen on elinehto kauppiaille.

Autan pieniä ja keskisuuria yrityksiä verkkokauppoihin liittyvissä haasteissa aina verkkokaupan pystyttämisestä tuotekuvaukseen sekä markkinoinnin automaation rakentamiseen. Kauttani saat nykyaikaisen verkkokaupan, joka voidaan kustomoida täysin yritysilmeesi mukaan. Kassaratkaisuksi saat turvallisen ja toimivan maksuyhteyden pankkipainikkeilla ja muilla nykyaikaisilla maksuratkaisuilla.

Verkkokaupan ylläpito ei ole rakettitiedettä.

Mitä verkkokaupan perustaminen oikeasti vaatii – ja kuinka paljon se oikein maksaa? Listasin blogiin viisi vinkkiä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon verkkokauppaa perustaessa. Tekstissä kerron myös, mitä kustannuksia verkkokauppaan liittyy.

Verkkokauppa avaimet käteen periaatteella.

Miksi ottaisit avuksesi ison ja hitaan markkinointitoimiston, kun voit saada ketterän ja kustannustehokkaan freelancerin? Olen tuottanut digitaalisia sisältöjä jo viiden vuoden ajan ja saat tilattua kauttani kaiken, mitä verkkokauppaan tarvitset. Sinun ei tarvitse alkaa leikkiä copywriteriä tai graafista suunnittelijaa, vaan saat kauttani kaiken sisällön, mitä myyvä verkkokauppa tarvitsee.

Verkkokaupan kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin. Moni verkkokauppias tarvitsee alkuun esimerkiksi tukea verkkokaupan tilausten käsittelyyn tai apua markkinoinnin tuottamiseen. Autan asiakkaita mielelläni myös verkkokaupan valmistumisen jälkeen!

Miten projekti kanssani etenee?

Yhteydenotto

Aloita ottamalla yhteyttä minuun. Voit soittaa minulle, varata kanssani etätapaamisen tai täyttää suoraan tarjouspyynnön verkkokaupasta. Kun haluat edetä projektissa nopeasti, suosittelen tarjouspyyntö-lomakkeen täyttämistä.

tarjous

Kun projektin sisältö on tiedossani, saat minulta parin päivän kuluessa tarjouksen. Tarjouksessa on eroteltu selkeästi projektin sisältö sekä kerrottu lopullinen hinta. Yllätyslaskuja ei siis ole luvassa! Tarjous ei sido sinua mihinkään.

projekti käyntiin

Kun projektin ja sopimuksen sisältö on molemmin puolin toimiva, aloitan pikimmiten verkkokaupan toteutuksen. Saat ensimmäisen version verkkokaupasta muutaman viikon kuluessa. Huom! Jos projekti sisältää tuotteiden valokuvausta tai on muuten tavallista laajempi, ensimmäisen version toteuttamiseen voi mennä noin kuukausi.

Kauppa auki

Kun ensimmäinen versio verkkokaupasta on valmis, saat sen esikatseluun. Tämän jälkeen kauppaan tehdään toivotut muutokset. Tämän jälkeen asiakas tavataan etäyhteyksien avulla. Tässä tapaamisessa käydään läpi, kuinka verkkokauppaa käytetään (esim. kuinka tuotteita lisätään ja kuinka tilauksia otetaan vastaan) sekä lisätään kauppaan maksuyhteydet. Tämän jälkeen kauppa on valmis käyttöön!

Aloita matka verkkokauppiaana.

WordPress-verkkokauppa alk. 3900€

Mikä ihmeen WordPress?

WordPress on ollut jo pitkään markkinoiden suosituin kotisivu- ja verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa yrityksellesi kustomoidut sivut edullisella ylläpitomaksulla. Esimerkiksi omat kotisivuni (eli nämä joilla juuri nyt olet) on toteutettu WordPress-alustalle.

Kuka kanssasi työskentelee?

Silja Suomalainen, freelancer

Mukava tavata! Olen sisällöntuottaja ja yrittäjä, joka on toteuttanut verkkokauppoja useille eri alojen yrittäjille. Pyöritän myös itse omaa verkkokauppaa!