fbpx

Silja Suomalainen, freelancer yrittäjä

Moikka, mukava tutustua! Olen Silja Suomalainen, 27-vuotias markkinointi- ja media-alan freelancer sekä yrittäjä. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (UEF, mediakulttuuri ja viestintä), minkä lisäksi olen opiskellut kauppatieteissä markkinointia ja johtamista. Olen tuottanut digitaalisia sisältöjä yrityksille jo viiden vuoden ajan. Taakse mahtuu erittäin monipuolinen kattaus erilaisia projekteja aina Podcast-sarjoista verkkokauppoihin ja somesisällöistä brändikonseptointiin.

Tuotan monipuolisesti markkinoinnin ja media-alan palveluita yritysasiakkaille sekä alihankintana markkinointitoimistoille. Kanssani projekti hoituu vikkelästi ilman ison firman hidasta byrokratiaa. Lähetä mulle viestiä!

Tyytyväiset asiakkaat

”Olen enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön Siljan kanssa. Siljaa on helppo lähestyä tyhmilläkin kysymyksillä, vastaukset ja yhteyden sai aina. Yhteistyö ja yhteydenpito oli erittäin mutkatonta ja nopeaa. Silja myös hyvin kertoi ja selitti nettisivujen toimintaa, jolloin nettisivujen toimintaan on helpompi päästä sisään. Voin lämpimästi suositella Siljaa!”

Maiju Aalto-Salo / Hyvinkään Selkäklinikka

Hyvät asiakassuhteet ovat minulle yksi toimintani ydinarvoista. Onnistuneista projekteista sekä tyytyväisistä asiakkaista kertoo parhaiten se, että suurin osa asiakkuuksistani on kestänyt jo useita vuosia. Vaikka kyseessä on yhden naisen toimisto, asiakkaani voivat tilata kauttani kaikkea nettisivuista blogiteksteihin ja videoista mainoskampanjoihin. Toimin asiakkailleni markkinoinnin apuna nopealla reagointikyvyllä – aina vain yhden puhelun päässä.

Isoissa toimistoissa on hyötynsä ja hetkensä, mutta useimmat pienet ja keskisuuret yritykset onnistuvat kasvattamaan myyntiään myös yksinkertaisemmin (sekä edullisemmin!). Tässä minä tahdon tarjota apuani. Palvelumallini on monipuolinen, ketterä sekä varustettu loistavalla hinta-laatusuhteella.

Etsitkö apua markkinointiin?

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään!

Saat vastauksen tarjouspyyntöön 1-2 arkipäivän kuluessa. Sinuun voidaan olla yhteydessä myös puhelimitse. Tarjouspyyntölomakkeen täyttämällä hyväksyt tietojesi käsittelyn. Tietoja ei käytetä tarjoukseen liittymättömään suoramarkkinointiin.

Helppo yhteydenpito

Haluan pitää yhteydenpitoon matalan kynnyksen; minuun voit olla yhteydessä soittamalla, WhatsAppilla tai sähköpostilla. Kun yhteydenottoon ei vastaa kolmas osapuoli vaan itse yrittäjä, vältytään väärinymmärryksiltä ja asiat etenevät yhteydenoton jälkeen nopeammin.

Nopeat projektit ja reagointiaika

Pyrin vastaamaan asiakkaiden tilauksiin aina mahdollisimman nopeasti. Usein tämä tarkoittaa sitä, että lisätilaukset (kuten blogitekstit, valokuvaus tai graafiset tuotteet) valmistuvat lähes poikkeuksetta tilatun viikon aikana. Myös isot tilaukset (kuten verkkosivut) etenevät kanssani nopeasti.

Asiakasta kuunnellen

Kuuntelen asiakkaan toiveita aina herkällä korvalla. Markkinoinnin parissa työskennellessä olen huomannut, että yrittäjille oma firma on kuin lapsi, josta halutaan pitää hyvää huolta. Välillä kiireinen yrittäjä ei itse halua vaikuttaa esimerkiksi nettisivujen ulkonäköön; tällaisissa tilanteissa toimin itsenäisesti ja autan löytämään yrityksen brändiin sopivan ilmeen yrittäjän puolesta.

Markkinointi myynnin tukena

Markkinoinnin tarkoituksena on kasvattaa yrityksen myyntiä. Siksi autan asiakkaitani usein kokonaisvaltaisesti; tällä tavalla voidaan taata paras mahdollinen lopputulos. Tuotan tarvittaessa asiakkaille sopivia palvelukokonaisuuksia, jotka sisältävät kaikkea mitä myynnin kasvattaminen tuekseen vaatii. Kiinnostuitko? Kysy lisää!