fbpx

Copywriting ja
sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi erottaa jyvät akanoista

Jotta asiakas ostaa, hänen tulee luottaa. Kattava, mielenkiintoinen ja tarkoituksenmukainen tekstisisältö yhdistettynä sisältömarkkinointikampanjoihin on paras yksittäinen keino lisätä luottamusta yritykseen – ja tätä kautta kasvattaa myynnin volyymia.

Autan yrityksiä luomaan kohderyhmää puhuttelevia sisältömarkkinointikampanjoita verkkoon, someen sekä muuhun markkinointiin. Kauttani saat blogitekstit, laskeutumissivut, uutiskirjeet tai somejulkaisut huolellisesti suunniteltuina avaimet käteen -periaatteella.

Sähköpostimarkkinointi sitouttaa asiakkaan

Asiakasrekisteri hyötykäyttöön

Aivan liian monet yritykset ovat keränneet jo vuosia sähköpostilistaa potentiaalisilta asiakkailta hyödyntämättä tätä mahdollisuutta markkinoinnin tukena tehokkaasti. Valmis asiakasluettelo on yksi arvokkaimmista valuutoista, joita yrityksellä voi olla. Aloita kerääminen nyt tai laita lojumassa oleva lista käyttöön heti!

Kanssani laitat asiakasrekisterit tehokkaaseen markkinointikäyttöön erottuvan tekstisisällön avulla – hoitaen tekstisisällön lisäksi markkinoinnin teknisen puolen. Ota yhteyttä ja aloita matka kohti korkeuksia.

Hyvä tekstisisältö on sijoitus tulevaisuuteen

Tiedätkö, mikä on tehokkain keino tehdä tarjouspyyntöjen virrasta tasaista ja myynnistä helppoa? Verkkosivut, joissa sisältö puhuu puolestaan.

Asiakkaasi etsivät verkosta tietoa jatkuvalla syötöllä. Erityisesti asiantuntijayritysten ja B2B-firmojen on ensiluokkaisen tärkeää panostaa verkkosivuihin, jotka tarjoavat lukemisen arvoista tietoa sivuillaan jo ennen ostopäätöksen tekemistä. Blogitekstit, tietopankit ja muut tekstisisällöt nettisivuilla lisäävät asiakkaan luottamusta asiantuntijuuteenne ja laskevat yhteydenoton kynnystä huomattavasti.

Myös hakukoneet rakastavat tietoa. Blogit ja artikkelit nousevat lähes poikkeuksetta hakukoneiden kärkeen ja oikein tehtyinä lisäävät passiivisesti nettisivujesi kävijämääriä. Asiantuntijoilla saattaa olla tieto, mutta myyvän tekstin kirjoittaminen aiheuttaa tästä huolimatta harmaita hiuksia. Olen tuottanut verkkotekstejä yrityksille ja organisaatioille jo viiden vuoden ajan ja autan mielelläni myös teitä. Lähetä tarjouspyyntö.

Markkinointi on muutakin kuin Instagram-tili.

sähköpostimainonta

Aivan kuten ärsyttävät radiomainonnan tunnuslaulut, myös sähköpostimainonta jakaa mielipiteitä. Kuitenkin yksi asia on varma; molemmat toimivat myynnin tukena paremmin kuin hyvin. Mitä tunnetumpi brändi on, sitä todennäköisemmin asiakas tekee ostopäätöksen kilpailijoiden kesken juuri tutusta yrityksestä. Ja mitä useammin yrityksen nimi näkyy asiakkaan verkkokalvoilla, sitä tutumpi brändistä hänelle tulee.

Lading page, ländäri tai laskeutumissivu, on verkkosivuille rakennettava välilehti, jota ei tavallisesti linkitetä navigointiin, sillä sen tehtävänä on tarjota lisätietoa johonkin ajankohtaiseen uutiseen tai kampanjaan. Ländärin voi luoda esimerkiksi rekrytointiin, alennuskampanjaan tai tiettyyn palveluun liittyen. Parhaan tuloksen ländärillä saa aikaan kun sen yhdistää somen mainoskampanjaan. Lue lisää.

Blogitekstit

Hakukoneiden ikuinen rakkaus eli blogi on helppo tapa lisätä nettisivujen kävijämääriä passiivisesti. Verrattuna somepostaukseen tai uutiskirjeeseen, blogitekstin elinkaari on huomattavasti kestävämpi ja se on löydettävissä vielä useita vuosia julkaisun jälkeen. Hyvä blogiteksti auttaa yritystänne löytymään hakukoneiden kautta silloin, kun asiakas on vetänyt ostohousut jalkaan.

tähtää korkealle!

Yksittäinen sähköpostiviesti tai blogipostaus ei tee kenestäkään myynnin mestaria. Tuloksellinen markkinointi on systemaattisia tekoja viikko toisensa perään. Kun haluat nousta markkinoinnin kuningasliigaan, tulee markkinointitekoihin sitoutua pitkäjänteisesti. Panostan pitkäaikaisiin asiakkuuksiin, joissa tunnen asiakkaan liiketoiminnan kuin omat taskuni. Autan mielelläni eri alojen asiantuntijayrityksiä erottumaan verkossa.

Myynti kasvaa, kun markkinointiin satsaa!

Sisältömarkkinoinnin kampanjat alk. 490€ + alv 24% / kk

Kuka kanssasi työskentelee?

Silja Suomalainen, freelancer

Mukava tavata! Olen markkinoinnin freelancer, jolla on jo viiden vuoden kokemus digitaalisesta sisällöntuotannosta ja markkinoinnista.