fbpx

Tilaa nettisivut
nopeasti ja
vaivattomasti.

Nykyaikaiset nettisivut ovat yrittäjän elinehto

Tyylikkäät nettisivut ovat nykyaikaisen yrityksen kulmakivi. Lähes poikkeuksetta asiakkaat tutustuvat toimintaan ja tuotteisiin ennen ostopäätöstä yrityksen verkkosivuilla. Nykyisin onkin myynnin elinehto, että nettisivut ovat visuaalisesti hienot ja tukevat yrityksen brändiä.

Highroad Media on yhden naisen markkinointitoimisto, jossa nettisivuprojekti etenee nopeasti maaliin asti. Kun arvostat helppoa yhteydenpitoa, vaivatonta palvelua sekä laadukasta lopputulosta (ja tietysti järkevää hintaa), olen mielelläni avuksi!

Loistava hinta-laatusuhde

Tuotan nykyaikaisia ja erottuvia nettisivuja kiinteällä projektihinnalla. Nettisivujen hintaan sisältyy niin tekninen toteutus kuin sisällöt teksteistä kuviin. En koskaan lähetä asiakkaalle ylimääräisiä laskuja, vaan koko projekti kuuluu hintaan avaimet käteen -periaatteella läpinäkyvästi.

Kun haluat uudistaa yrityksen nettisivut nopealla aikataululla sekä laadukkaalla lopputuloksella, autan mielelläni! Klikkaa alta ja lue, kuinka nettisivuprojekti kanssani etenee.

Kotisivu, jota myös sinä osaat muokata.

Olen tuottanut yrityksille nettisivuja jo viiden vuoden ajan. Tänä aikana olen ymmärtänyt, mitkä asiat ovat yrittäjille tärkeitä nettisivuja tilatessa; yksi näistä on sivujen helppokäyttöisyys. Tämän vuoksi tuotan asiakkaille sivuja, joita he osaavat itse päivittää. Hintaan sisältyy aina sivuston käyttöohjeistus. Näin sivujen käyttö onnistuu yrittäjältä itseltään, eikä jokaiseen päivitykseen tarvitse ostaa ulkopuolista apua.

Lue: Kuinka paljon nettisivut maksavat ja mitä hinta pitää sisällään?

Parempi palvelu

Minulle on tärkeää, että yrittäjä tuntee olonsa kuulluksi. Nettisivuissa otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet niin toteutuksessa kuin projektin kulussa.

Nopeasti valmista

Pieni markkinointitoimisto on isoa ketterämpi. Kanssani projekti etenee nopeasti ja omatoimisesti viemättä tilaajan omia resursseja.

Toimiva lopputulos

Projekti on valmis, kun asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Sivut ovat aina teknisesti toimivat sekä sopivat yrityksesi brändiin.

Tyytyväiset asiakkaat

”Siljaa on helppo lähestyä tyhmilläkin kysymyksillä, vastaukset ja yhteyden sai aina. Yhteistyö ja yhteydenpito oli erittäin mutkatonta ja nopeaa. Silja myös hyvin kertoi ja selitti nettisivujen toimintaa, jolloin nettisivujen toimintaan on helpompi päästä sisään. Olen saanut paljon kiitosta asiakkailta nykyisistä nettisivuistani, niiden selkeydestä ja freesistä ilmeestä!”

Maiju, Hyvinkään Selkäklinikka

Minulle on aina ollut itsestäänselvää, että asiakkaiden ja minun välisen yhteydenpidon pitää olla helppoa ja yhteistyön vaivatonta. Asiakkaani arvostavat ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua, jossa reagointiaika on nopea ja projekti etenee tehokkaasti. Tuotan nettisivuja nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti yhdistämällä myyvän tekstin visuaalisesti hiottuun kokonaisuuteen.

Etsitkö tekijää nettisivuille?

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään!

Saat vastauksen tarjouspyyntöön 1 arkipäivän kuluessa. Sinuun voidaan olla yhteydessä myös puhelimitse. Tarjouspyyntölomakkeen täyttämällä hyväksyt tietojesi käsittelyn. Tietoja ei käytetä tarjoukseen liittymättömään suoramarkkinointiin.

Maailman suosituimmat WordPress-kotisivut yrityksesi ilmeellä

Urani aikana olen auttanut monia eri alojen yrityksiä löytämään omat vahvuutensa ja erottumistekijänsä ja tuonut ne näkyviin viestinnän keinoin. Toisin sanoen, minulla on vahva kokemus brändäämisestä markkinoinnin tukena. Hyödynnän tätä osaamista aina, kun toteutan asiakkaille kotisivuja. Sen sijaan, että tuottaisin ainoastaan teknisesti onnistuneet sivut, autan asiakasyritystä vahvistamaan nettisivujen kautta yrityksen brändiä.

Lue: Kuinka projekti kanssani etenee?

Nettisivut alk. 2490€ + alv 24%

Klikkaa ja tutustu alkaen-hinnan nettisivujen sisältöön. Kyseessä on kattava paketti, joka sopii useimmille!

Varaa tapaaminen

Kiinnostaako helppo, nopea mutta laadukas lopputulos? Pyydä tarjous ja sovi tapaaminen. Kerron lisää mielelläni!

Uudista nettisivut ilman turhaa vaivaa

Helppo yhteistyö

Kun toteutuksesta vastaa vain yksi henkilö, on yhteydenpito helppoa ja projekti etenee tehokkaasti. Ilman ison toimiston byrokratiaa projekti on valmis alta aika yksikön!

Tiedät mitä ostat

Kun hankit nettisivut kauttani, et osta sikaa säkissä. Saat tarjouksessa selkeän erottelun projektin sisällöstä. Tuotan sinulle käyttövalmiit verkkosivut vain muutamassa viikossa.

Kaikki mitä tarvitset

Tiesitkö, että monissa toimistoissa nettisivujen hintaan ei välttämättä kuulu nettisivuille tulevat sisällöt, kuten tekstit tai kuvat? Olen kokenut copywriter ja sisällytän sivujen hintaan aina yrityksesi brändiin sopivat myyntiä tehostavat tekstit ja muun sisällön.

Hakukonenäkyvyys

Tekstejä, otsikointeja ja sivuja luodessa on tärkeää ymmärtää, mistä koostuu onnistunut hakukoneoptimointi. Sisällöt luodaan oletusarvoisesti vastaamaan Googlen hakukonenäkyvyyden vaatimuksia.

Kuka kanssasi työskentelee?

Silja Suomalainen, sisällöntuottaja

Mukava tavata! Olen 27-vuotias yrittäjä, jolla on yli viiden vuoden kokemus digitaalisesta sisällöntuotannosta sekä markkinoinnista. Tuotan yrityksille monipuolisesti digitaalisia sisältöjä aina verkkosivuista sosiaalisen median markkinointiin.