fbpx

Markkinoinnin ja
sisällöntuotannon
palvelut yrityksille

Nettisivut

Kun kaipaat yritykselle nykyaikaisiin vaatimuksiin istuvat kotisivut, autan mielelläni. Kanssani projekti hoituu nopeasti, järkevään hintaan sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Luon sivuille tekstit asiakkaan puolesta, jotta sinun olisi helpompaa herättää asiakkaissa luottamus.

Verkkokaupat

Haluatko helppokäyttöisen verkkokaupparatkaisun, joka auttaa yritystä siirtämään osan toiminnasta verkkoon? Bingo! Kanssani toiminnan siirto verkkoon on nopeaa ja kivutonta, niin yrittäjälle kuin kukkarolle. Autan asiakasta kaupan käyttöönotossa aina kassasta tuotteiden lisäämiseen.

Sisällöntuotanto

Vahva brändi vaatii aktiivista viestintää, mutta yrittäjällä ei riitä kädet kaikkeen. Autan yrityksiä monipuolisesti viestinnän sisällöissä somemainoksista uutiskirjeisiin. Laadukkaasti, läpinäkyvästi ja tuloshakuisesti. Saat kauttani somemarkkinointia Avaimet käteen -tyylillä.

Nettisivut ja verkkokaupat yritykselle nopealla aikataululla

Tee nettisivujen uudistamisesta helppoa

Kun kaipaat yritykselle nykyaikaisiin vaatimuksiin istuvat kotisivut, autan mielelläni. Kanssani projekti hoituu nopeasti, järkevään hintaan sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakas saa itse päättää, kuinka paljon hän on itse projektissa mukana – tarvittaessa voit ulkoistaa itsesi projektista täysin.

Sosiaalisen median ylläpito sekä mainoskampanjat kiinteään kuukausihintaan

Tehosta myyntiä somen avulla

Sosiaalinen media on tärkeä myyntikanava nykyaikaiselle yritykselle. Kun sosiaalisen median tileille julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoista sisältöä, teet myynnistä yksinkertaista. Olen huolehtinut useiden eri yritysten sosiaalisen median tileistä jo 5 vuoden ajan. Olisiko nyt teidän aika erottua?

Vie yritystoiminta verkkoon ja perusta oma verkkokauppa

Tyylikäs ja toimiva verkkokauppa avaimet käteen -palveluna

Verkkokaupan perustamisen ei tarvitse olla hidasta, hankalaa ja kallista. Tuotan asiakkaille verkkokauppoja ripeällä aikataululla sekä pienemmänkin yritykseen budjettiin sopivalla hinnalla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Sisältömarkkinointi tuottaa arvoa kohdeyleisöllesi - ja samalla kassavirtaa sinun yrityksellesi

Herätä kohdeyleisösi huomio

Kaipaatko boostia yrityksen myyntiin? Sisältömarkkinoinnilla onnistut! Sisältömarkkinointi on nykyaikaisen markkinoinnin ydin. Sisältömarkkinoinnin tavoitteena on luoda myyntiä digikanavien avulla yhdistelemällä mm. sosiaalisen median mainoskampanjoita landing pageihin sekä uutiskirjeitä tarjouskampanjoihin. Kanssani saat mukaansatempaavat markkinointisisällöt ja valmiit kampanjat avaimet käteen -periaatteella.

"Siljaa on helppo lähestyä tyhmilläkin kysymyksillä, vastaukset ja yhteyden sai aina. Yhteistyö ja yhteydenpito oli erittäin mutkatonta ja nopeaa. Silja myös hyvin kertoi ja selitti nettisivujen toimintaa, jolloin nettisivujen toimintaan on helpompi päästä sisään. Olen saanut paljon kiitosta asiakkailta nykyisistä nettisivuistani, niiden selkeydestä ja freesistä ilmeestä!"
Maiju Aalto-Salo
Hyvinkään Selkäklinikka
Monipuoliset markkinointipalvelut

nettisivut

Kun hankit nettisivut kauttani, et osta sikaa säkissä. Kun toteutuksesta vastaa vain yksi henkilö, on yhteydenpito helppoa ja projekti etenee tehokkaasti.

verkkokaupat

Kaipaatko tuotteillesi verkkokauppaa? Tuotan asiakkailleni WordPress-verkkokauppoja, joilla teet tuotteen myymisestä verkossa vaivatonta.

sisällöntuotanto

Tuotan asiakkailleni monipuolisesti myös muita digitaalisia sisältöjä. Landing paget, logot, somesisällöt, mainoskampanjat… Kysy lisää!

Kotisivu, jota myös sinä osaat muokata.

Olen tuottanut yrityksille nettisivuja jo neljän vuoden ajan. Tänä aikana olen ymmärtänyt, mitkä asiat ovat yrittäjille tärkeitä nettisivuja tilatessa; yksi näistä on sivujen helppokäyttöisyys.

Kuka kanssasi työskentelee?

Silja Suomalainen, freelancer

Minulla on 5 vuoden kokemus markkinoinnista sekä sisällöntuotannosta eri alojen yrittäjien kanssa. Tavoitteenani on tuottaa ensiluokkainen lopputulos vaivattomasti ja järkevään hintaan.