fbpx

Astetta ketterämpää sisällöntuotantoa.

Ootko kyllästynyt kädenlämpöiseen?

Hyvä, niin mekin! Highroad Media on ketterä, tuloshakuinen ja kokonaisvaltainen markkinointikumppani. Meiltä saat kaiken säännöllisistä somevideoista Google-mainontaan ja uutiskirjeisiin.

Tutustu meidän menestysreseptiin.

"Loistava markkinointikumppani! Rautainen ammattilainen tekstintuotossa ja somessa. Ja aina tavoitettavissa. Yrityksemme nopeatkin aikataulu- ja suunnanmuutokset ovat onnistuneet aina mutkitta.

Asiakkaat sen tietää kaikista parhaiten.

Meille on ollut alusta asti selvää, että yhteistyön meidän kanssa tulee olla helppoa ja mukavaa. Otetaan koppia, tartutaan ideoihin ja ollaan oma-aloitteisia sovituissa raameissa. Laadusta tinkimättä!

Tutustu referensseihin ja kurkkaa, mitä meistä sanotaan.

Minkäslaisia palveluita me sit tarjotaan?

Meiltä saat kaiken sen, mitä ihan tavallisesta markkinointitoimistosta voi saada. Niin, paitsi meiltä saat sen usein pienemmällä hintalapulla ja nopeammalla aikataululla. Me tykätään kokonaisuuksista ja selkeydestä, eli palvelupaketti pyritään aina muotoilemaan yrityksen tavoitteisiin sekä resursseihin sopivaksi.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Vastaamme yrityksen sometileistä kokonaisvaltaisesti; yrittäjänä voit ulkoistaa itsesi täysin somesta. Sometileille tuotetaan puolestasi erottuvaa sisältöä Reels-videoista Storyihin ja Feed-julkaisuihin. Kasvua ja tuloksia vahvistetaan sponsoroiduilla mainoksilla.

Miten se toimii ja mitä se maksaa?

Videot ja valokuvaus

Jos yksi kuva vastaa tuhatta sanaa, video vastaa sitten varmaan kymmentätuhatta! Tarvitsit sitten studiokuvat henkilökunnasta, erottuvat lyhytvideot someen tai pidemmän yritysvideon nettisivuille; me autamme!

Tältä näyttää meidän videot.

Digimarkkinointi

Milloin olet viimeksi Googlettanut yrityksesi tai toimialaasi liittyviä palveluita? Kannattaa kokeilla, sillä tämä pieni toimenpide paljastaa paljon. Digimarkkinointi on pakollinen paha yrityksille, jotka haluavat säilyttää asemansa tai kasvaa nykyaikaisessa kilpailukentässä.

Mikä ihmeen digimarkkinointi?

Verkkosivut ja verkkonäkyvyys

Nettisivut ovat yksi yrityksen tärkeimmistä sijoituksista, sillä tyylikäs nettisivu erottaa teidät kilpailijoista ja rakentaa luottamusta asiakkaan suuntaan. Pelkkä sivun olemassaolo ei enää riitä, sillä nykyaikainen ostaja vaatii sivustolta astetta enemmän.

Testaa, houkutatko vai ajatko asiakkaat karkuun?

Analytiikka, strategia sekä koulutus

Suunta on aina eteenpäin. Meistä on ihan parasta päästä hyödyntämään vuosien varrella opittua tietoa yhdessä yritysten kanssa. Me autetaan niin viestinnän analysoinnissa kuin suunnittelussa sekä henkilökunnan kouluttamisessa.

Lue lisää!

Mukava tavata!

Olen Silja Suomalainen, Highroad Media Oy:n kapteeni. Olen viestintäalan moniosaaja, jolla on monipuolinen kokemus markkinointi- ja media-alalta.

Tutustu meihin.

Pistä meille viestiä!

Kun myynti sakkaa, oma aika ei riitä yrityksen brändäämiseen tai nykyaikainen viestintä tuntuu olevan kryptistä ja liian monikanavaista, kerro huolesi meille.

Yhteyttä ottamalla saat aina uutta näkökulmaa sekä ajatuksia haasteisiin. Eikä se sido sinua mihinkään!